U bent op zoek naar een comfortabele huurwoning of appartement in Maastricht of omgeving? 

Onze ervaren makelaars zoeken met u mee! Het is voor de meeste nieuwkomers een tijdrovend proces om zich goed te oriënteren op de verhuurmarkt. Mogelijk ziet u een goede woning over het hoofd omdat u niet over de juiste informatie beschikt of valt uw keuze juist op een “verkeerde” woning. Onze ervaren makelaars vinden de leukste huurwoningen en kennen de regels, de locatie, de huurprijs, de juridische zaken, enz.

Met onze vele contacten met verhuurders en collegae in Maastricht en omgeving hebben we alle mogelijkheid sneller een woning te vinden. Wij kennen onze thuisstad Maastricht als de beste en kunnen u adviseren over de voors en tegens van elke locatie, de parkeersituatie, openbaar vervoer en dagelijkse dingen. We maken het makkelijk voor u om te settelen in uw nieuwe stad. Zodra we één of meerdere geschikte huurwoningen gevonden hebben, zullen we u informeren over een bezichtigingstour. Indien u de woonruimte wilt huren, dan voeren wij namens u de onderhandelingen, controleren de huurovereenkomst en begeleiden u bij de inspectie. Kortom, wij behartigen uw belangen! 

Bij een geslaagde bemiddeling dient u als opdrachtgever 1 maand bruto huur + 21% BTW voor onze diensten te betalen. Wij zullen u vooraf informeren over de voorwaarden. 

Meer weten over aanhuurbegeleiding? Bel of mail ons!