Bent u een huurder? Dan bent u hier aan het juiste adres!

In ons aanbod staan huurwoningen gepubliceerd waar u direct op kunt reageren en een bezichtiging voor kunt aanvragen. Alvorens wij een afspraak maken verzoeken wij u zich in te schrijven, dit inschrijfformulier kunt u aanvragen per E mail. Wij kunnen dan vooraf controleren of de woning van uw keuze overeenkomt met uw wensen. Indien u de woonruimte wilt huren, dan zullen we uw gegevens voorleggen aan de verhuurder ter goedkeuring. Elk aanbod is onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ook indien het eigen aanbod geen of te weinig objecten aanbiedt helpen wij u graag verder. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van andere bemiddelaars, makelaars en woningverhuurders en schakel la Fontaine Makelaardij in als uw adviseur/aanhuurmakelaar bij het huren van uw woning. U wordt begeleid in het vinden van de meest geschikte woning, afhandeling van de huurovereenkomst, check-in en after sales, zoals energiecontracten, Internet en TV aansluiting. Als nieuwkomer in onze regio kunt u bovendien rekenen op hulp bij het settlen. 

Indien u ons een opdracht aanhuur begeleiding/zoekopdracht geeft is het tarief 1 maand bruto huur + 21% BTW. Wij gaan dan actief buiten ons eigen aanbod op zoek naar de geschikte huurwoning voor u. Wij zullen u vooraf informeren over de verschillende mogelijkheden. 

Meer weten over de inschrijving en opdracht aanhuur begeleiding/zoekopdracht?
Bel of mail ons!
Stuur ons uw wensen.