Met meer dan 15 jaar ervaring bent u in zeer ervaren handen bij la Fontaine Makelaardij.
Wij vieren ons jubileum in 2019! Professionele aanpak en persoonlijke service op een informeel niveau is de sleutel tot het succes van ons bedrijf. Wij zijn de bemiddelaar in aanhuur en verhuur van kwaliteit’s woonruimte en natuurlijk beschikken wij over het makelaarsdiploma van SVMNIVO. Wij begrijpen de unieke spanning van het verhuizen naar een andere omgeving en voelen ons verantwoordelijk om de juiste woonruimte voor u te vinden.
Sinds de oprichting van onze makelaardij in 2004 hebben wij hard gewerkt om een goede reputatie te verdienen als een betrouwbare en serieuze partner. We hebben vele expats, studenten, gezinnen en koppels geholpen een thuis te vinden in de regio Maastricht.
La Fontaine Makelaardij is toegewijd om elk van onze klanten relevante en betrouwbare informatie te verstrekken met behulp van onze kennis, professionaliteit en integriteit, zodat we de snelle vastgoedmarkt van Maastricht op de voet kunnen volgen. Wij zorgen ervoor dat u sneller en gemakkelijker een huurwoning vindt!
Wij spreken Nederlands, Engels, Frans, Duits en kunnen ons -met wat geduld- in meer talen verstaanbaar maken.